HTML

Grandpa' blogja

Mindennapi dolgok kicsomagolva vagy csak éppen megjegyezve...

Friss topikok

  • Jancsa Jani: várunk... (2010.04.04. 11:46) Restart
  • Veér Farkas: Montargis-ból (és jó a szinkron is) (2010.01.15. 22:39) "Quentin vagyok Montargiers-ből..."
  • ri: @speed: nem is ééértem miről beszélsz, másrészt megmondtam már, hogy nem nagypapa, hanem Gee menjé... (2009.06.01. 14:50) Breaking news!!!
  • Jancsa Jani: hát még mindig a legelso resz a legjobb, egyedul az a jo, amikor az elejen majdnem lebassza a feju... (2009.04.17. 06:35) Sorolom...
  • americanpilot: Hat vazzeg, ez azert van, mert nem beszelgetsz/beszelgettek velem mostanaban. :) Akko' elmondtam v... (2009.04.13. 19:27) Running Sushi

Linkblog

Most ismét gondolkodás van...

2009.01.12. 20:57 Grandpa Gee

...mert vannak lehetőségek, csak kérdés az, merünk-e majd élni velük. Közben azon is gondolkodás van, hogy a francnak kellett a nagy adag chili con carne-ra majd egy liter gyümölcslevet meginni... Késő bánat, vagy lesz háború, vagy nem. :)

Na, komolyan. Speed pajtással már párszor beszéltünk róla, hogy hogyan lehetne extra pénzt hozni a konyhára. Mert jó a meló, nincs is vele baj (húú bameg, erős a mennyezet...), de egy úgynevezett második láb sem árt. Ebben ma még egy ismerős is megerősített. Neki már teljesen konkrét elképzelései vannak és már a megvalósítás előtt áll.
Egy biztos, magánerőből kell egy kis vállalkozás, ami nagy anyagi befektetést nem igényel, olyan piac rést céloz meg, amit itthon még nem sokan akartak betömködni és tartósan fenttartható a célközönség érdeklődése. Egy ötletből adódóan, másfél éve már csináltam egy kis felmérést. Erősen gondolkozom rajta, hogy ezt az ötletet előszedem szépen, kicsit leporolom és pár napos izmos osztás-szorzás után döntök majd. Nagy borulás nem lehet belőle, csak bele kell nyomni egy kis pénzt. Az ötletet még nem lövöm el, ha beindul majd akkor. :-) Na, de erre majd februárban visszatérünk.


 

Közben gondolkozhatna a TV2 is, hogy vajon milyen mélyre akarja még elásni magát. Mert tudom én, hogy nem lehet kimenni pl. Csepelre, meg Újpestre és összefogdosni pár Bélát, meg Marist, hogy majd kamerák előtt megmutatják, hogy nem tudnak főzni. De hogy összetereljük a magukat celebnek hívó megasztáros kis ratyi bandát, hogy megnézzük azt, hogy az anyjuk hogy tud sütögetni, az már a tömegszórakoztatás legalja. Zámbó Árpiiii Király Vityával... Valaki osszon már ki pár büdös nagy pofont! 

Jól van gyermekeim, go ahead, holnap koránkelés van!
 

4 komment

Címkék: megasztár pénz vállalkozás morgás

A bejegyzés trackback címe:

https://grandpa.blog.hu/api/trackback/id/tr91873645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2009.01.12. 22:00:06

nem is kell feltétlenul "vallakozas", csak innvovácio, gondolkodás, és vminek a kicsit melyebb ismerete. Én perpill tudok két három ilyen otletet is, amiben kitarto munkaval lenne penz., csak csinalni kene, amihez meg ido kell, és ez a nehez. Nade sebaj, van még ido =D

americanpilot 2009.01.13. 19:17:48

huha, ha adhatok tanacsot, szerintem meloval otthon plusz egy vallalkozassal kinyirod magad. Minnel magasabb kepzettseg, de nem kamu egyetemen, ahogy a kislanyok csinaljak manapsag, es ha nem valtozik a helyzet, EU vagy USA. De ez csak az en szubjektiv velemenyem, tudod, es ki vagyok en? :)

Grandpa Gee 2009.01.13. 19:23:10

@americanpilot: okés, persze, semmiképpen nem vágnék olyanba, amihez nagy lové kell és nagy a kockázata. Az ötlet a lényeg és a megvalósítás. Ismerhetsz, nem ugrok bele semmi nagy volumenű, rizikós dologba. :)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2009.01.18. 06:15:55

az egyetem arra jo h megmutasd tudsz hat v hét félévig folyamatosan koncentralni/tanulni... masra nem tul sokra, egyedul a papir miatt kell. mostanra, a bsc/msc korszakra meg végképp kurva mindegy, h melyiket végzed...
süti beállítások módosítása